ÖFFK II. projekt - Zárókonferencia

Dátum: 

2019. november 27.

Időtartam: 

09.00-14.00

Helyszín: 

Belügyminisztérium, Márványaula (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Önkormányzati Koordinációs Iroda

A Széchenyi 2020 program keretében, a Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkársága (Önkormányzati Koordinációs Iroda keretein belül) gondozásában valósult meg a KÖFOP-2.3.4-VEKOP-15-2016-00002 azonosítószámú „Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése II.” (ÖFFK II.) elnevezésű kiemelt projekt. A projekt célja az volt, hogy alkalmazott kutatásaival hozzájáruljon a helyi közigazgatás működési rendszerének fejlesztéséhez, valamint a hatékony és szolgáltató önkormányzati szemlélet kialakulásához. A projekt keretében három alkalmazott kutatás került végrehajtásra, melyek az önkormányzatok horizontális és vertikális együttműködési mechanizmusait, a közszolgáltatások inkluzív faktorait, valamint ezen intézmények információfeldolgozási képességeit vizsgálták. A projekt megvalósításának alapvető megközelítése volt, hogy minél szélesebb körben kerüljenek az érintettek bevonásra. Sikerként könyvelhetjük el, hogy a különböző rendezvények, interjúk, előadások által a projekt megvalósítás során az összes magyarországi önkormányzatot elérte a projekt. A szakmai rendezvényeken és az elkészült szakmai dokumentumokon túl, a projekt kiemelkedő eredménye a Szolgáltató Önkormányzati Díj-rendszer és Díj kialakítása, mely először 2019 júniusában került átadásra.

A Záró Konferencia alkalmával a részvevőknek lehetőségük lesz projekt eredményeivel megismerkedni, valamint a kerekasztal beszélgetések alkalmával a megvalósítás folyamatába is bepillantani.

Időpont:              2019. november 27. (szerda) 10.00 óra

Helyszín:            Belügyminisztérium, Színházterem és Márványaula (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.)                                         

Kérem, hogy a rendezvény napján a Belügyminisztérium József Attila utcai bejáratát szíveskedjen használni.

Ezen rendezvényünk alkalmával parkolási lehetőséget nem áll módunkban biztosítani.

Program

09.30 – 10.00

REGISZTRÁCIÓ

10.00 – 10.10

ÜNNEPI KÖSZÖNTŐ – POGÁCSÁS TIBOR, ÁLLAMTITKÁR, ÖNKORMÁNYZATI ÁLLAMTITKÁRSÁG, BELÜGYMINISZTÉRIUM

10.10 – 10.20

MEGNYITÓ – DR. SZÁMADÓ RÓZA, FŐOSZTÁLYVEZETŐ, ÖNKORMÁNYZATI KOORDINÁCIÓS IRODA, BELÜGYMINISZTÉRIUM

10.20 – 10.30

PROF.DR. MAKÓ CSABA, TUDOMÁNYOS TANÁCSADÓ, SZOCIOLÓGIAI KUTATÓINTÉZET, MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA – Az ÖFFK II. projekt kutatásainak eredményei és jelentősége a kutató szemével

10.30 – 10.40

TÓTH JÓZSEF, POLGÁRMESTER, POLGÁR – Az ÖFFK II. projekt kutatásainak eredményei és jelentősége az önkormányzatok számára

10.40 – 10.50

TATAI LAURA, FŐOSZTÁLYVEZETŐ, STRATÉGIAI TANÁCSADÓ FŐOSZTÁLY, INNOVÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAI MINISZTÉRIUM – Az ÖFFK II. projekt kutatásainak eredményei és jelentősége a központi közigazgatás szempontjából

10.50 – 11.10

KÁVÉSZÜNET

11:10 – 13.00

KEREKASZTAL BESZÉLGETÉSEK

13:00 – 13.10

POHÁRKÖSZÖNTŐ – DR. DUKAI MIKLÓS, HELYETTES ÁLLAMTITKÁR, ÖNKORMÁNYZATI HELYETTES ÁLLAMTITKÁRSÁG, BELÜGYMINISZTÉRIUM

13.10 –

EBÉD

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A regisztrációkat a jelentkezés sorrendjében kezeljük a létszámkeret erejéig.

Kérem, hogy az akadálytalan bejutás érdekében részvételi szándékát a jelentkezési lap kitöltésével jelezze, legkésőbb a regisztrációs határidő végéig, mely 2019. november 22. 14:00 óra.

Címke: 

Csatolmány: 

Regisztráló neve
A résztvevő által képviselt szervezet neve.
12(34)5678901, azaz országhívó, körzetszám, telefonszám formátumban kérjük megadni. A zárójel a tagolás miatt került a példába, regisztráláskor NEM kell zárójelet írni.

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a peter.nothart@bm.gov.hu vagy az anett.lango@bm.gov.hu e-mail címen.  

 

 

 

 

E-mail küldés / Nyomtatás