Kerekasztal-beszélgetés

Dátum: 

2018. január 30.

Időtartam: 

15.30-18.30

Helyszín: 

Magyar Urbanisztikai Társaság (1094 Budapest Liliom utca 48.)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Önkormányzati Koordinációs Iroda

Az Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése II. című, KÖFOP-2.3.4-VEKOP-15-2016-00002 azonosítószámú kiemelt projekt stratégiai célja, hogy hozzájáruljon a hatékony és szolgáltató önkormányzati szemlélet kialakulásához. A projekt keretében alkalmazott kutatások kerülnek végrehajtásra a horizontális és vertikális együttműködési, koordinációs mechanizmus kiterjesztése érdekében a 2014-2020 programozási időszakban megvalósuló helyi önkormányzati fejlesztések nagyobb spektrumára.  

A Belügyminisztérium Önkormányzati Koordinációs Irodája a Magyar Urbanisztikai Társasággal közösen kerekasztal-beszélgetést szervez, melynek célja az Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése II. projekt keretében az elmúlt másfél évben az önkormányzatok inkluzív, a lakosságot és a lakosság különböző csoportjait, illetve helyi vállalkozókat a szolgáltatások nyújtásába és döntéshozatalba bevonó gyakorlatát feltáró kutatás előzetes eredményeinek megvitatása.

A rendezvény időpontja: 2018. január 30. (kedd) 16 óra (regisztráció 15.30-tól)

A rendezvény helyszíne: Magyar Urbanisztikai Társaság (1094 Budapest Liliom utca 48.)

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információt a csatolt meghívóban talál.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, melyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehet meg. A regisztrációs időszak 2018. január 23. 16:00-ig tart.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az épületbe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzon magával fényképes személyazonosító okmányt.

 

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a reka.szekelyi@bm.gov.hu vagy a jozsef.mezo@bm.gov.hu e-mail címen.

 

 

 

E-mail küldés / Nyomtatás