Tudásbővítő Fókuszrendezvény

Dátum: 

2018. április 25.

Időtartam: 

10.00-14.30

Helyszín: 

Belügyminisztérium, Wekerle terem (1094 Budapest, Balázs Béla utca 35.)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Önkormányzati Koordinációs Iroda

Az Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése II. című, KÖFOP-2.3.4-VEKOP-15-2016-00002 azonosítószámú kiemelt projekt stratégiai célja, hogy hozzájáruljon a hatékony és szolgáltató önkormányzati szemlélet kialakulásához. A projekt keretében alkalmazott kutatások kerülnek végrehajtásra a horizontális és vertikális együttműködési, koordinációs mechanizmus kiterjesztése érdekében a 2014-2020 programozási időszakban megvalósuló helyi önkormányzati fejlesztések nagyobb spektrumára.  

A Belügyminisztérium Önkormányzati Koordinációs Irodája a kutatásokhoz kapcsolódóan Tudásbővítő Fókuszrendezvényeket tervez. A rendezvénysorozat célja, hogy az ország területén működő, az önkormányzati területeket vizsgáló kutatóműhelyek, kutatócsoportok találkozzanak egymással, bemutatkozzanak, bemutassák tevékenységüket, kutatási területeiket, eredményeiket. Az első alkalommal szeretnénk megteremteni az alapját annak, hogy a kutatóműhelyek, kutatócsoportok rendszeresen találkozzanak, megismerjék egymás eredményeit, egymás tapasztalataival tegyék hatékonyabbá munkájukat.

A rendezvény időpontja: 2018. április 25. (szerda), 10:00

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium, Wekerle terem (1094 Budapest, Balázs Béla utca 35.)

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információt a csatolt meghívóban talál.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, melyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehet meg. A regisztrációs időszak 2018. április 23. 12:00-ig tart.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzon magával fényképes személyazonosító okmányt.

 

Címke: 

Csatolmány: 

Regisztráló neve
A résztvevő által képviselt szervezet neve.
12(34)5678901, azaz országhívó, körzetszám, telefonszám formátumban kérjük megadni. A zárójel a tagolás miatt került a példába, regisztráláskor NEM kell zárójelet írni.

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a reka.szekelyi@bm.gov.hu vagy a jozsef.mezo@bm.gov.hu e-mail címen.

 

 

 

E-mail küldés / Nyomtatás