Tudásbővítő Fókuszrendezvény-sorozat

Dátum: 

2018. november 21.

Időtartam: 

09.30-12.20

Helyszín: 

Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ménesi úti Campus Oktatási Épületének 304/A terme (1118 Budapest, Ménesi út 5.)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Önkormányzati Koordinációs Iroda

A Belügyminisztérium Önkormányzati Koordinációs Irodája a kutatásokhoz kapcsolódóan Tudásbővítő Fókuszrendezvényeket tervez. A rendezvénysorozat célja, megismerni a helyi településvezetők véleményét, együttműködni más közszféra-kutatásokat folytató kutatóintézetekkel és egyetemekkel, közösen gondolkodni a központi közigazgatás és a területi önkormányzatok képviselőivel.

A rendezvénysorozat harmadik eseményének középpontjában az önkormányzati tudástranszfer és a vele kapcsolatos koordinációs feladatok állnak, melynek keretében a központi közigazgatás, államigazgatás szervei, szakmai ágazati szervek, önkormányzatok, önkormányzati érdekképviseleti szervezetek vezetői és képviselői, önkormányzati tématerületen dolgozó kutatócsoportok, egyetemek képviselői, valamint Kutatási Platformjaink tagjai workshop keretében vitatják meg a tudáscserével, tudásátadással kapcsolatos kérdéseket.

Időpont: 2018. november 21. (szerda) 10 óra

Helyszín: Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ménesi úti Campus Oktatási Épületének 304/A terme (1118 Budapest, Ménesi út 5.)

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információt a csatolt meghívóban talál.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, melyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehet meg. A regisztráció 2018. november 15. 12:00-ig tart.

 

Címke: 

Csatolmány: 

Regisztráló neve
A résztvevő által képviselt szervezet neve.
12(34)5678901, azaz országhívó, körzetszám, telefonszám formátumban kérjük megadni. A zárójel a tagolás miatt került a példába, regisztráláskor NEM kell zárójelet írni.

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a reka.szekelyi@bm.gov.hu vagy a jozsef.mezo@bm.gov.hu e-mail címen.

 

 

 

E-mail küldés / Nyomtatás