XX. EMH Nemzeti Ülés (2018.05.23.)

Dátum: 

2018. május 23.

Időtartam: 

10:00 - 15:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4., Sajtófogadó)

Szervező: 

Európai Migrációs Hálózat Magyar Nemzeti Kapcsolattartó Pont
EMH logo

Az Európai Migrációs Hálózat (EMH) magyarországi kapcsolattartó pontja soron következő XX. Nemzeti Ülésére 2018. május 23-án (szerda) 10:00 órától kerül sor a Belügyminisztérium épületében.

Az egynapos konferencia célkitűzése a migrációs és menekültügyi terület aktualitásainak, változó trendjeinek szakértői körben való megvitatása.

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), Sajtófogadó.

Érkezésükre és regisztrációjukra 9:30-10:00 óra között számítunk.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, melyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak május 20-ig vagy a maximális résztvevői létszám eléréséig tart.

Kérjük Önöket, hogy az épületet az 1051 Budapest, József Attila utca 2-4. számú bejárat felől közelítsék meg, mivel a belépés kizárólag ezen a kapun lehetséges egy biztonsági átvilágítást követően. Kérjük továbbá, hogy személyazonosításra szolgáló igazolványt hozzanak magukkal.

Szeretettel várjuk Önöket rendezvényünkön!

Címke: 

Kapcsolat: 

Amennyiben kérdésük merülne fel a konferenciával kapcsolatban, azt a katalin.deak@bm.gov.hu e-mail címre kérnénk a továbbiakban megküldeni.

E-mail küldés / Nyomtatás