XXII. EMH Nemzeti Ülés (2019.05.08.)

Dátum: 

2019. május 8.

Időtartam: 

10:00 - 16:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4., Sajtófogadó)

Szervező: 

Európai Migrációs Hálózat Magyar Nemzeti Kapcsolattartó Pont
EMH logo

Az Európai Migrációs Hálózat (EMH) magyarországi kapcsolattartó pontja soron következő XXII. Nemzeti Ülésére  "A XXI. század vívmánya - informatikai rendszerek a migráció terén" címmel 2019. május 8-án (szerda) 10:00 órától kerül sor a Belügyminisztérium épületében.

Az egynapos konferencia célkitűzése a migrációs és menekültügyi terület aktualitásainak, változó trendjeinek szakértői körben való megvitatása.

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), Sajtófogadó.

Érkezésükre és regisztrációjukra 9:30-10:00 óra között számítunk.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, melyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak május 2-ig vagy a maximális résztvevői létszám eléréséig tart.

Kérjük Önöket, hogy az épületet az 1051 Budapest, József Attila utca 2-4. számú bejárat felől közelítsék meg, mivel a belépés kizárólag ezen a kapun lehetséges egy biztonsági átvilágítást követően. Kérjük továbbá, hogy személyazonosításra szolgáló igazolványt hozzanak magukkal.

Szeretettel várjuk Önöket rendezvényünkön!

Címke: 

Csatolmány: 

dr., PhD etc.
Képviselt szervezet elnevezése
Képviselt szervezet címe
+
Kérjük, hogy esetleges ételallergiáját, speciális étkezési igényét szíveskedjen jelezni.

Kapcsolat: 

Amennyiben kérdésük merülne fel a konferenciával kapcsolatban, azt a gabor.veto@bm.gov.hu e-mail címre kérnénk a továbbiakban megküldeni.

E-mail küldés / Nyomtatás