Záró műhelyvita

Dátum: 

2019. április 23.

Időtartam: 

09.30-13.00

Helyszín: 

Belügyminisztérium, „G” épület, Wekerle terem (1094 Budapest, Balázs Béla utca 35.)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Önkormányzati Koordinációs Iroda

Az Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése II. című, KÖFOP-2.3.4-VEKOP-15-2016-00002 azonosítószámú kiemelt projekt stratégiai célja, hogy hozzájáruljon a hatékony és szolgáltató önkormányzati szemlélet kialakulásához. A projekt keretében alkalmazott kutatások kerültek végrehajtásra a horizontális és vertikális együttműködési, koordinációs mechanizmus kiterjesztése érdekében a 2014-2020 programozási időszakban megvalósuló helyi önkormányzati fejlesztések nagyobb spektrumára. Emellett a projekt kiterjed a helyi településfejlesztési fókuszú közszolgáltatások inkluzív faktorainak, valamint ezek sikertényezőinek és kudarcfaktorainak az önkormányzati gyakorlatok tükrében történő azonosítását célzó kutatásokra, valamint vizsgálják az önkormányzatok információfeldolgozási képességeit, szükségleteit és a továbblépés lehetőségeit.

A Záró műhelyvita keretében bemutatásra kerül az ÖFFK II. projekt keretében készített Összegző Tanulmány, amely a kutatási és projektcéloknak megfelelően a korábbi kutatások eredményeinek továbbfejlesztett szintetizáló ismertetésére törekszik.  

Címke: 

Csatolmány: 

Regisztráló neve
A résztvevő által képviselt szervezet neve.
12(34)5678901, azaz országhívó, körzetszám, telefonszám formátumban kérjük megadni. A zárójel a tagolás miatt került a példába, regisztráláskor NEM kell zárójelet írni.

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a lili.kallay@bm.gov.hu vagy a klara.ida.gorgicze@bm.gov.hu e-mail címen.

 

 

 

E-mail küldés / Nyomtatás