A „Mezőgazdasági Vízhasználat Információs és Ellenőrzési Keretrendszer (VIZEK) Kialakítása” című kiemelt projekt - Nyitórendezvény

Dátum: 

2017. szeptember 28.

Időtartam: 

9:00 - 11:45

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4., Márványaula)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály

A Belügyminisztérium mint a KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2016-00023 azonosító jelű, „Mezőgazdasági Vízhasználat Információs és Ellenőrzési Keretrendszer (VIZEK) kialakítása” elnevezésű kiemelt projekt konzorciumvezetője tisztelettel meghívja Önt a projekt ünnepélyes nyitórendezvényére.

A projekt célja a vízjogi engedélyezési eljárás folyamatában a különálló közigazgatási informatikai rendszerek összekapcsolásával magasabb szintű, hatékonyabb szolgáltatás elérése, a mezőgazdasági célú vízhasználók üzemeltetési adatszolgáltatási kötelezettségeihez tartozó adminisztratív terhek csökkentése, az adatok átláthatóságának és ellenőrizhetőségének növelése, valamint az öntözés fejlesztés támogatása és a hatékony vízkészlet-gazdálkodás, valamint ezekkel összefüggésben a támogatások célirányosabb, költséghatékonyabb felhasználásának támogatása, elősegítése.

A rendezvény időpontja: 2017. szeptember 28. (csütörtök), 10:00

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), Márványaula

A nyitórendezvénnyel kapcsolatban bővebb információt a csatolt meghívóban és napirendben talál.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, melyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehet meg. A regisztrációs időszak 2017. szeptember 13-tól szeptember 25-én 16:00-ig vagy a maximális résztvevői létszám eléréséig tart.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzon magával fényképes személyazonosító okmányt.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu címen.

E-mail küldés / Nyomtatás