Belügyi Alapok Monitoring és Információs Rendszer (BAMIR) - Oktatás 2020. augusztus 25-26.

Dátum: 

2020. augusztus 25. to 2020. augusztus 26.

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, Nádor utca 2., félemelet - informatikai oktatóterem)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály
Belügyi Alapok

A Felelős Hatóság a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap, valamint a Belső Biztonsági Alap projektjeinek nyomonkövetésére kialakított informatikai rendszer, a Belügyi Alapok Monitoring és Információs Rendszer (BAMIR) használatával kapcsolatban 2020. augusztus 25-26-án képzést tart a Belügyminisztérium informatikai oktatótermében. Lehetőség van a BAMIR teljes működését áttekintő, illetve a kifejezetten az új funkciókra – kezdeményezésre induló fejlesztések, illetve projektzárás – koncentráló oktatásra jelentkezni. 

A teljeskörű oktatás hossza előreláthatólag 3 óra, az új funkciókkal kapcsolatos képzés várhatóan 1 órát vesz igénybe. Tekintettel a munkaállomások korlátozott számára, az oktatásokat alábbi két napon, több turnusban, legkorábban 9.00 órai kezdettel tervezzük megtartani:

2020. augusztus 25. (kedd)

2020. augusztus 26. (szerda)

Kérjük, a csoportok kialakításának megkönnyítése érdekében a jelentkezéskor szíveskedjenek minden, az Önök számára alkalmas időpontot megjelölni.

A rendezvény helyszíne: 1051 Budapest, József Attila 2-4., félemelet (bejárat a Nádor u. 2. felől)

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A képzésre 2020. augusztus 12-ig (szerda) van lehetőség jelentkezni. A csoportok összeállítására a regisztrációs időszak lezárultát követően kerül sor, a jelentkezők értesítése a regisztráció során megadott e-mail címen keresztül történik.

A Belügyminisztérium épületébe a Nádor u. 2. alatti bejáratnál történik a beléptetés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzák magukkal a regisztrációhoz használt személyi igazolványt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

 

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás