Belügyi Alapok Monitoring és Információs Rendszer (BAMIR) - Oktatás 2021. október 5/6.

Dátum: 

2021. október 5. to 2021. október 6.

Időtartam: 

09.00-14.30

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, Nádor utca 2., félemelet - informatikai oktatóterem)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály
Belügyi Alapok

A Felelős Hatóság a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap, valamint a Belső Biztonsági Alap projektjeinek nyomonkövetésére kialakított informatikai rendszer, a Belügyi Alapok Monitoring és Információs Rendszer (BAMIR) használatával kapcsolatban 2021. október 5-én és 6-án oktatást tart a Belügyminisztérium informatikai oktatótermében.

Tekintettel a munkaállomások korlátozott számára, az oktatásokat alábbi két napon tervezzük megtartani:

2021. október 5. (kedd), 09.00-14.30

2021. október 6. (szerda), 09.00-14.30

Kérjük, a csoportok kialakításának megkönnyítése érdekében a jelentkezéskor szíveskedjenek minden, az Önök számára alkalmas időpontot megjelölni.

Az oktatás helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, Nádor u. 2.), félemelet

A képzésen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A képzésre 2021. szeptember 29-én (szerda) 12.00 óráig van lehetőség jelentkezni.​ A csoportok összeállítására a regisztrációs időszak lezárultát követően kerül sor, a jelentkezők értesítése a regisztráció során megadott e-mail címen keresztül történik.

A Belügyminisztérium épületébe a Nádor u. 2. alatti bejáratnál történik a beléptetés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzák magukkal a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmányt.

Amennyiben a mindenkor hatályos járványügyi intézkedések nem teszik lehetővé a rendezvény lebonyolítását, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

 

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás