BBA Pályázói Tájékoztató Nap

Alcím: 

BBA-2.6.5/20 - Reagáló képesség és mobilitás fokozása

Dátum: 

2021. szeptember 2.

Időtartam: 

10:00 - 12:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), II. emeleti üvegtárgyaló

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály
Belső Biztonsági Alap

A Belügyminisztérium mint a Belső Biztonsági Alap (BBA) Felelős Hatósága tájékoztató napot tart a BBA keretében kiírásra kerülő alábbi pályázati felhívásról:

  • BBA-2.6.5/20 - Reagáló képesség és mobilitás fokozása

A rendezvényen a kiírással kapcsolatos alapvető információkról és szakmai prioritásokról, a támogatási igények összeállításának és benyújtásának általános követelményeiről, a költségvetés tervezésének főbb szempontrendszeréről, valamint az elszámolhatóság legfontosabb szabályairól hallhatnak előadást.

A rendezvény időpontja: 2021. szeptember 2. (csütörtök), 10:00 - 12:00

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), II. emeleti üvegtárgyaló

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2021. szeptember 1-én (szerda) 11:00 óráig tart.

A Belügyminisztérium épületébe a József Attila u. 2-4. szám alatti bejáratnál történik a beléptetés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzák magukkal a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmányt.

Amennyiben a rendezvény nem személyes részvétellel, hanem online kerül lebonyolításra, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás