Belügyi Alapok 2021-2027-es Programozási Időszak - Nyitókonferencia

Alcím: 

Nyitórendezvény

Dátum: 

2024. január 31.

Időtartam: 

09:30 - 14:45

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), Márványaula

Szervező: 

Belügyminisztérium, Belügyi Támogatások Főosztálya
Logo

A Belügyminisztérium mint a Belügyi Alapok Irányító Hatósága 2024. január 31-én szakmai konferenciával nyitja a Belügyi Alapok 2021-2027-es programozási időszakát.

A belügyi szakterületen elérhető európai uniós forrásokat a 2021–2027 programozási időszakban a Belügyi Alapok keretében három pénzügyi eszköz biztosítja: a Belső Biztonsági Alap (BBA), a Határigazgatási és Vízumpolitikai Eszköz (HAVE), valamint a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap (MMIA).

A nyitókonferencián az Irányító Hatóság a Belügyi Alapok programjainak és a vonatkozó éves fejlesztési keretek bemutatása mellett átfogó tájékoztatást kíván nyújtani:

  • az európai uniós források jelentőségéről a belügyi területen,
  • az Alapok szabályozási környezetét érintő, valamint az intézményrendszeri változásokról.

A rendezvény keretében kerül sor a HAVE vonatkozásában a fejlesztéseket megalapozó, a különböző tervezési folyamatok összhangját biztosító szakmai-tudományos tartalmú értekezéseket tartalmazó tanulmánykötet ünnepélyes bemutatására.

A konferencia helyszíneBelügyminisztérium (1051 Budapest, József A. u. 2-4.), Márványaula

A konferencia időpontja2024. január 31. (szerda), 9:30-14:45 óra

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2024. január 29-én (hétfő) 12:00 óráig tart

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Belügyminisztérium épületébe a József Attila u. 2-4. szám alatti bejáratnál történik a beléptetés, amelynek során a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmány ellenőrzésére is sor kerül. A hatályos rendelkezések értelmében az eseti belépésre jogosultak kizárólag technikai ellenőrzés, illetve a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök az értékmegőrzőben történő elhelyezése után léphetnek az épületbe. Ezen rendelkezések alól kizárólag az állami vezetők, a Belügyminisztérium központi épületébe történő be- és kilépés, a benntartózkodás, a csomag- és áruszállítás, a küldemények átvételének és a gépjárművek parkolásának rendjéről szóló 16/2014 (X.10.) BM utasítás 11. §-ában felsorolt személyek, valamint az utóbbi személyi körrel a Főkapun érkező személyek képeznek kivételt. 
Kérjük, látogatását a fentieket figyelembe véve szíveskedjen tervezni.

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a btfo@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás