Belügyi Alapok Monitoring és Információs Rendszer (BAMIR) - Oktatás (2022.08.10.)

Dátum: 

2022. augusztus 10.

Időtartam: 

10.00-14.00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, Nádor utca 2., félemelet - informatikai oktatóterem)

Szervező: 

Belügyminisztérium
MMIA Logó

A Felelős Hatóság a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap, valamint a Belső Biztonsági Alap projektjeinek nyomonkövetésére kialakított informatikai rendszer, a Belügyi Alapok Monitoring és Információs Rendszer (BAMIR) használatával kapcsolatban 2022. augusztus 10-én oktatást tart a Belügyminisztérium informatikai oktatótermében.

Az oktatás helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, Nádor u. 2.), félemelet

A képzésen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A képzésre 2022. augusztus 5-én (péntek) 12.00 óráig van lehetőség jelentkezni.​

A Belügyminisztérium épületébe a Nádor u. 2. alatti bejáratnál történik a beléptetés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hatályos rendelkezések értelmében az eseti belépésre jogosultak kizárólag technikai ellenőrzés, illetve a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök az értékmegőrzőben történő elhelyezése után léphetnek az épületbe. Ezen rendelkezések alól kizárólag az állami vezetők, a Belügyminisztérium központi épületébe történő be- és kilépés, a benntartózkodás, a csomag- és áruszállítás, a küldemények átvételének és a gépjárművek parkolásának rendjéről szóló 16/2014 (X.10.) BM utasítás 11. §-ában felsorolt személyek, valamint az utóbbi személyi körrel a Főkapun érkező személyek képeznek kivételt.
Kérjük, látogatásukat a fentieket figyelembe véve szíveskedjenek tervezni. Kérjük továbbá, hogy az ellenőrzés gördülékeny lebonyolítása érdekében mindenképpen hozzák magukkal a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmányt

Amennyiben a mindenkor hatályos járványügyi intézkedések nem teszik lehetővé a rendezvény lebonyolítását, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás