A bel- és igazságügyi területet érintő uniós informatikai rendszerek fejlesztéséhez és interoperabilitásához kapcsolódó hazai feladatok 2018 és 2023 között

Alcím: 

Konferencia a bűnügyi/rendészeti szervek részére

Dátum: 

2018. október 10.

Időtartam: 

09:30 - 16:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4., Márványaula)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs Főosztály
Belügyi Alapok - Belső Biztonsági Alap

A Belügyminisztérium 2018. október 10-én konferenciát szervez a bel- és igazságügyi területet érintő uniós informatikai rendszerek fejlesztéséhez és interoperabilitásához kapcsolódó 2018 és 2023 között végrahajtandó hazai feladatokról bűnügyi/rendészeti szervek részére. A rendezvényen előadást hallhatnak az új Európai Határregisztrációs Rendszer (EES), az új Európai Utasinformációs és Engedélyezési Rendszer (ETIAS), a Schengeni Információs Rendszer (SIS II), a Központi Vízuminformációs Rendszer (VIS), az Európai Bűnügyi Nyilvántartási Információs Rendszer (ECRIS-TCN), valamint a menedékjogot kérelmező személyek ujjlenyomatainak összehasonlítását szolgáló európai rendszer (EURODAC II) működéséről, az interoperabilitás lehetőségeiről és irányairól, a 2023-ig terjedő időszak fentiekkel összefüggő fejlesztési, koordinációs és management feladatairól, a feladatvégrehajtás vonatkozásában felmerülő szervezeti kérdésekről, továbbá a kapcsolódó forrásigényekről.

A rendezvény időpontja: 2018. október 10. (szerda), 9:30 (érkezés és helyszíni regisztráció 09:00-tól)

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4., Márványaula)

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak október 1-ig vagy a maximális résztvevői létszám eléréséig tart.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy rendszerünk sikeres online regisztráció esetén megerősítő üzenetet tartalmazó online felületre irányít, ám visszaigazoló e-mailt nem küld.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzanak magukkal fényképes személyazonosító okmányt.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért vagy kérdéseikkel keressenek minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu címen.

E-mail küldés / Nyomtatás