Belső Biztonsági Alap Pályázói Tájékoztató Nap (2018.07.17.)

Dátum: 

2018. július 17.

Időtartam: 

10:00 - 15:15

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4., I. em. / 108.)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály
Belügyi Alapok - Belső Biztonsági Alap

A Belügyminisztérium mint a Belügyi Alapok Felelős Hatósága a Belső Biztonsági Alap keretében kiírásra kerülő pályázati felhívásairól tájékoztató napot tart. A rendezvényen a kiírásokkal kapcsolatos alapvető információkról és szakmai prioritásokról, a támogatási igények összeállításának és benyújtásának általános követelményeiről, a költségvetés tervezésének főbb szempontrendszeréről, az elszámolhatóság legfontosabb szabályairól, valamint a pályázói felülettel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókról hallhatnak előadást.

A rendezvény időpontja: 2018. július 17. (kedd), 10:00 (érkezés és helyszíni regisztráció 09:30-tól)

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), I. emelet, 108-as terem

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak július 9-én 12.00 óráig vagy a maximális résztvevői létszám eléréséig tart.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzanak magukkal fényképes személyazonosító okmányt.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért vagy kérdéseikkel keressenek minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu címen.

E-mail küldés / Nyomtatás