Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap Pályázói Tájékoztató Nap - MMIA-1.1.11/7 (2019.06.26., 14:00)

Alcím: 

MMIA-1.1.11/7 – A befogadási feltételek javítását célzó kapacitásfejlesztés a rendkívüli menekültügyi nyomásnak kitett harmadik országok területén

Dátum: 

2019. június 26.

Időtartam: 

14:00 - 16:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4., II. em. üvegtárgyaló)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály
Belügyi Alapok - Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap

A Belügyminisztérium mint a Belügyi Alapok Felelős Hatósága a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap pénzügyi eszköz felhasználását célzó, az "MMIA-1.1.11/7 – A befogadási feltételek javítását célzó kapacitásfejlesztés a rendkívüli menekültügyi nyomásnak kitett harmadik országok területén" elnevezésű pályázati kiírásáról tájékoztató napot tart. A rendezvényen a kiírással kapcsolatos alapvető információkról és szakmai prioritásokról, a támogatási kérelmek összeállításának és benyújtásának általános követelményeiről, a költségvetés tervezésének főbb szempontrendszeréről, az elszámolhatóság legfontosabb szabályairól, valamint a pályázói felülettel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókról hallhatnak előadást.

A rendezvény időpontja: 2019. június 26. (szerda), 14:00 - 16:00

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), II. emeleti üvegtárgyaló

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2019. június 24-én 12:00-ig tart.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzák magukkal a regisztrációhoz használt személyi vagy szolgálati igazolványt.

Címke: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért vagy kérdéseikkel keressenek minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu címen.

E-mail küldés / Nyomtatás