MMIA Pályázói Tájékoztató Nap

Alcím: 

MMIA-3.1.7/11 - Idegenrendészeti hatósági ügyintézői eszközpark fejlesztése

Dátum: 

2021. szeptember 22.

Időtartam: 

13:30 - 16:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), II. em. üvegtárgyaló

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály
Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap

A Belügyminisztérium mint a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap (MMIA) Felelős Hatósága tájékoztató napot tart az MMIA keretében kiírásra kerülő alábbi pályázati felhívásról:

  • MMIA-3.1.7/11 - Idegenrendészeti hatósági ügyintézői eszközpark fejlesztése

A rendezvényen a kiírással kapcsolatos alapvető információkról és szakmai prioritásokról, a támogatási igények összeállításának és benyújtásának általános követelményeiről, a költségvetés tervezésének főbb szempontrendszeréről, valamint az elszámolhatóság legfontosabb szabályairól hallhatnak előadást.

A rendezvény időpontja: 2021. szeptember 22. (szerda), 13:30 - 16:00

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), II. emeleti üvegtárgyaló

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2021. szeptember 21-én (kedd) 12:00 óráig tart.

A Belügyminisztérium épületébe a József Attila u. 2-4. szám alatti bejáratnál történik a beléptetés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzák magukkal a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmányt.

Amennyiben a rendezvény nem személyes részvétellel, hanem online kerül lebonyolításra, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás