Belügyi Alapok 2021-2027 - Alapspecifikus Képzés

Alcím: 

Képzés

Dátum: 

2023. március 29.

Időtartam: 

10:00 - 12:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium / online

Szervező: 

Belügyminisztérium, Belügyi Támogatások Főosztálya
Széchenyi Terv Plusz

A Belügyminisztérium mint a Belügyi Alapok Irányító Hatósága a Monitoring Bizottság (MB) tagjai számára alapspecifikus képzést szervez, amelyen személyes vagy online formában az MB valamennyi tagjának lehetősége lesz részt venni.

A képzés a következő témaköröket érinti:

  • a Belügyi Alapok (BBA Plusz, HAVE Plusz, MMIA Plusz) jogszabályi hátterének, programjainak és éves fejlesztési kereteinek bemutatása;
  • az MB ügyrendjének és feladatainak, az összeférhetetlenségi szabályoknak, valamint az értékelési szempontrendszereknek ismertetése.

A képzés időpontja: 2023. március 29. (szerda), 10:00 - 12:00

A képzés helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József A. u. 2-4.) / online (Skype for Business)

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2023. március 27-én (hétfő) 16:00 óráig tart.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Belügyminisztérium épületébe a József Attila u. 2-4. szám alatti bejáratnál történik a beléptetés, amelynek során a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmány ellenőrzésére is sor kerül. A hatályos rendelkezések értelmében az eseti belépésre jogosultak kizárólag technikai ellenőrzés, illetve a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök az értékmegőrzőben történő elhelyezése után léphetnek az épületbe. Ezen rendelkezések alól kizárólag az állami vezetők, a Belügyminisztérium központi épületébe történő be- és kilépés, a benntartózkodás, a csomag- és áruszállítás, a küldemények átvételének és a gépjárművek parkolásának rendjéről szóló 16/2014 (X.10.) BM utasítás 11. §-ában felsorolt személyek, valamint az utóbbi személyi körrel a Főkapun érkező személyek képeznek kivételt. 
Kérjük, látogatását a fentieket figyelembe véve szíveskedjen tervezni.

Amennyiben a rendezvény személyes részvétellel történő lebonyolítása akadályba ütközik, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás