Belügyi Alapok Kedvezményezetti Tájékoztató Nap (2017.09.12.)

Alcím: 

Tájékoztató Nap MMIA és BBA kedvezményezettek részére

Dátum: 

2017. szeptember 12.

Időtartam: 

9:00 - 16:30

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4., Színházterem)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály
Belügyi Alapok

A Belügyminisztérium mint a Belügyi Alapok Felelős Hatósága tájékoztató napot tart a Belső Biztonsági Alapból, illetve a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapból támogatást nyert kedvezményezettek számára a projekt előrehaladási jelentések tartalmi követelményeiről és összeállításának módjáról, valamint a leggyakrabban előforduló, általános problémákról és azok megoldásáról. A téma fontosságára tekintettel a rendezvényen hasznos információkat hallhatnak a projektmegvalósítás során felmerülő közbeszerzési, illetve a közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzési eljárások lefolytatásának mikéntjéről, továbbá interaktív workshop keretében kaphatnak választ szakértőinktől a beszerzésekkel kapcsolatos gyakorlati kérdéseikre.

A rendezvény időpontja: 2017. szeptember 12. (kedd), 9:00 - 16:30

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), Színházterem

A tájékoztató nap programjával kapcsolatban bővebb információt a csatolt napirendben találnak.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, melyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. Amennyiben részt kívánnak venni a beszerzési eljárásokkal kapcsolatos workshopon, kérjük, szándékukat jelezzék az adatlapon. A regisztrációs időszak 2017. augusztus 7-től augusztus 24-ig vagy a maximális résztvevői létszám eléréséig tart.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzanak magukkal fényképes személyazonosító okmányt.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressenek minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu címen. Erre a címre várjuk továbbá a tájékoztató nap tematikájához kapcsolódó kérdéseiket is.

E-mail küldés / Nyomtatás