Belügyi Alapok - A projektmegvalósítás pénzügyi és számviteli aspektusai

Alcím: 

Konferencia

Dátum: 

2021. október 7.

Időtartam: 

09:00 - 13:00

Helyszín: 

online

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály
Belügyi Alapok

A Belügyminisztérium Támogatás-koordinációs Főosztálya mint a 2014–2020 közötti programozási időszakban a Belső Biztonsági Alapból és a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapból származó támogatások felhasználásáról szóló 135/2015. (VI. 2.) Korm. rendelet szerinti felelős hatósági feladatokat ellátó szervezeti egység a Belügyi Alapok forrásainak minél eredményesebb felhasználása, a támogatott projektek minél gördülékenyebb megvalósítása, valamint a Kedvezményezettek által végzett tevékenységek hatékonyságának további növelése érdekében „Belügyi Alapok - A projektmegvalósítás pénzügyi és számviteli aspektusai” címmel online konferenciát szervez, kiemelten a projektek megvalósításában résztvevő pénzügyi és számviteli területtel foglalkozó szakemberek számára.

A rendezvényen részletes tájékoztatást kívánunk nyújtani az Alapok keretében nyújtott támogatások felhasználására vonatkozó szabályokról, mindazon elvárásokról, amelyek teljesítése a sikeres projektmegvalósítás feltétele, valamint azon jógyakorlatokról, amelyek egyszerűbbé, gyorsabbá, eredményesebbé tehetik a Kedvezményezettek munkáját. 

A rendezvény időpontja: 2021. október 7. (csütörtök), 09:00 - 13:00

A rendezvény helyszíne: online

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2021. október 4-én (hétfő) 12:00 óráig tart.

A regisztrált személyek részére a rendezvényhez történő csatlakozáshoz szükséges linket a regisztráció során megadott e-mailcímre küldjük meg.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu e-mail címen

 

E-mail küldés / Nyomtatás