Belső Biztonsági Alap Pályázói Tájékoztató Nap

Dátum: 

2019. július 4.

Időtartam: 

09:30 - 11:45

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4., I. em. 108.)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály
Belső Biztonsági Alap

A Belügyminisztérium mint a Belügyi Alapok Felelős Hatósága a Belső Biztonsági Alap keretében kiírásra kerülő pályázati felhívásairól tájékoztató napot tart. A rendezvényen a kiírásokkal kapcsolatos alapvető információkról és szakmai prioritásokról, a támogatási igények összeállításának és benyújtásának általános követelményeiről, a költségvetés tervezésének főbb szempontrendszeréről, valamint az elszámolhatóság legfontosabb szabályairól hallhatnak előadást.

A rendezvény időpontja: 2019. július 4. (csütörtök), 09:30 - 11:45 (a helyszíni regisztráció 09:00 órakor veszi kezdetét)

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), I. em. 108.

Amennyiben a konferencia tematikájához kapcsolódó kérdése van, kérjük, szíveskedjen megküldeni a bba@bm.gov.hu címre.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2019. július 2-án (kedd) 12:00-ig vagy a maximális résztvevői létszám eléréséig tart.

A Belügyminisztéium épületébe a József Attila u. 2-4. alatti bejáratnál történik a beléptetés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzák magukkal a regisztrációhoz használt személyi vagy szolgálati igazolványt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

 

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás