Közbeszerzési Aktualitások és Audittapasztalatok

Alcím: 

Konferencia

Dátum: 

2024. április 17.

Időtartam: 

10:00 - 12:30

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), Színházterem

Szervező: 

Belügyminisztérium, Belügyi Támogatások Főosztálya
Logo

A Belügyminisztérium mint a 2021-2027-es programozási időszakban a Belügyi Alapok vonatkozásában az Irányító Hatóság feladatait ellátó szervezet kiemelten fontosnak tartja, hogy a Belügyi Alapok keretében finanszírozott projektekkel összefüggésben megvalósuló közbeszerzési és beszerzési eljárások lefolytatásában és ellenőrzésében részt vevők naprakész tájékoztatást és iránymutatást kapjanak a közbeszerzésekkel kapcsolatos kérdéseikre. Erre tekintettel a Belügyminisztérium 2024. április 17-én „Közbeszerzési Aktualitások és Audittapasztalatok” címmel konferenciát szervez a Belügyminisztérium munkatársai, a Belügyi Alapok keretében finanszírozott projektek kedvezményezettjei, illetve a potenciális pályázók számára.

A rendezvény kifejezetten gyakorlat-orientált, a tervezett témakörök ezzel a céllal összhangban kerültek meghatározásra. Az aktuális európai uniós audittapasztalatok megosztása mellett szeretnénk a résztvevőket olyan információkkal felvértezni, amelyek – reményeink szerint – hatékonyabb előkészítést és végrehajtást tesznek majd lehetővé a közbeszerzési és beszerzési eljárások során. Olyan ismereteket szeretnénk átadni, amelyekben a feltárt hibákkal szemben megjelenik a helyes eljárásmód, a megfelelő joggyakorlat, nem csak elméleti szinten, hanem gyakorlati példákkal szemléltetve is.

A résztvevőként regisztrálók számára lehetőséget biztosítunk a témával kapcsolatos kérdéseik előzetes megküldésére.

A konferencia helyszíneBelügyminisztérium (1051 Budapest, József A. u. 2-4.), Színházterem

A konferencia időpontja2024. április 17. (szerda), 10:00-12:30 óra (regisztráció: 09:00 órától)

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2024. április 10-én (szerda) 14:00 óráig tart

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Belügyminisztérium épületébe a József Attila u. 2-4. szám alatti bejáratnál történik a beléptetés, amelynek során a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmány ellenőrzésére is sor kerül. A hatályos rendelkezések értelmében az eseti belépésre jogosultak kizárólag technikai ellenőrzés, illetve a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök az értékmegőrzőben történő elhelyezése után léphetnek az épületbe. Ezen rendelkezések alól kizárólag az állami vezetők, a Belügyminisztérium központi épületébe történő be- és kilépés, a benntartózkodás, a csomag- és áruszállítás, a küldemények átvételének és a gépjárművek parkolásának rendjéről szóló 16/2014 (X.10.) BM utasítás 11. §-ában felsorolt személyek, valamint az utóbbi személyi körrel a Főkapun érkező személyek képeznek kivételt. 
Kérjük, látogatását a fentieket figyelembe véve szíveskedjen tervezni.

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a btfo@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás