A Kbt. változásai gyakorlati aspektusból - Iránymutatások az audittapasztalatok tükrében

Alcím: 

Konferencia

Dátum: 

2019. június 18.

Időtartam: 

09:00 - 16:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4., Színházterem)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály
Belügyi Alapok

A Belügyminisztérium mint a Belső Biztonsági Alap, illetve a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap Felelős Hatósága a Belügyi Alapok forrásainak szabályos felhasználása érdekében kiemelten fontosnak tartja, hogy a beszerzési és közbeszerzési eljárások lefolytatásában, ellenőrzésében részt vevő munkatársak naprakész tájékoztatást és iránymutatást kapjanak a közbeszerzésekkel kapcsolatos kérdéseikre. A jogszerű és hatékony közbeszerzési eljárások lefolytatásának elősegítése, valamint a szakmai kompetenciák fejlesztéséhez történő hozzájárulás érdekében a Felelős Hatóság 2019. június 18-án A Kbt. változásai gyakorlati aspektusból – Iránymutatások az audittapasztalatok tükrében” címmel konferenciát szervez a Belügyminisztérium munkatársai, illetve a Belügyi Alapok keretében finanszírozott projektek kedvezményezettjei számára.

A rendezvény időpontja: 2019. június 18. (kedd), 09:00 - 16:00 (a helyszíni regisztráció 08:00 órakor veszi kezdetét)

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), Színházterem

A rendezvényen az alábbi témákban hallhatnak gyakorlati példákkal illusztrált előadást:

  • Az Európai Uniós audittapasztalatok hatása az aktuális közbeszerzési gyakorlatban
  • Központi beszerző szervek – Az NKOH, valamint a KEF eljárási gyakorlatának bemutatása
  • A közbeszerzési eljárás aktualitásai – helytelen és jó gyakorlatok ajánlatkérői oldalon
  • A Felelős Hatóság újonnan kiadott Beszerzési útmutatója – A Felelős Hatósági által lefolytatott ellenőrzések tapasztalatai - A (köz)beszerzési eljárások előkészítése és lefolytatása
  • A Felelős Hatóság által lefolytatott ellenőrzések tapasztalatai – Beszerzési eljárások

A rendezvény végleges napirendje csatolmányként hamarosan feltöltésre kerül.

Amennyiben a konferencia tematikájához kapcsolódó kérdése van, kérjük, szíveskedjen megküldeni a boglarka.kiss@bm.gov.hu címre. A kérdéseket továbbítjuk az előadók részére annak érdekében, hogy a fontosabb, gyakoribb problémákra az előadás keretében választ adjanak.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2019. június 14-én (péntek) 12:00-ig vagy a maximális résztvevői létszám eléréséig tart.

A Belügyminisztéium épületébe a József Attila u. 2-4. alatti bejáratnál történik a beléptetés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzák magukkal a regisztrációhoz használt személyi vagy szolgálati igazolványt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

 

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás