MMIA-1.1.1/13 - Konzultáció

Alcím: 

konzultáció

Dátum: 

2022, május 30

Időtartam: 

09:30 - 11:00

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), 108-as tárgyaló

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs Főosztály
MMIA logo

A Belügyminisztérium mint a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap Felelős Hatósága konzultációt tart az "MMIA-1.1.1/13 - Az orosz-ukrán háború következtében Ukrajnából menekülők magyarországi befogadása" tárgyú pályázati felhívás kapcsán.

A rendezvény időpontja: 2022. május 30. (hétfő), 09:30 - 11:00

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József A. u. 2-4.), 108-as tárgyaló

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehet meg. A regisztrációs időszak 2022. május 27-én (péntek) 10:00 óráig tart.

Tájékoztatjuk, hogy a Belügyminisztérium épületébe a József Attila u. 2-4. szám alatti bejáratnál történik a beléptetés, amelynek során a regisztráció során használt fényképes személyazonosító okmány ellenőrzésére is sor kerül. A hatályos rendelkezések értelmében az eseti belépésre jogosultak kizárólag technikai ellenőrzés, illetve a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök az értékmegőrzőben történő elhelyezése után léphetnek az épületbe. Ezen rendelkezések alól kizárólag az állami vezetők, a Belügyminisztérium központi épületébe történő be- és kilépés, a benntartózkodás, a csomag- és áruszállítás, a küldemények átvételének és a gépjárművek parkolásának rendjéről szóló 16/2014 (X.10.) BM utasítás 11. §-ában felsorolt személyek, valamint az utóbbi személyi körrel a Főkapun érkező személyek képeznek kivételt. 
Kérjük, látogatását a fentieket figyelembe véve szíveskedjen tervezni.

Amennyiben a rendezvény személyes részvétellel történő lebonyolítása akadályba ütközik, a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük.

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás