MMIA Pályázói Tájékoztató Nap / MMIA-1.1.7/14

Alcím: 

Pályázói Tájékoztató Nap

Dátum: 

2022. június 8.

Időtartam: 

09:30 - 11:30

Helyszín: 

Belügyminisztérium / online

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs Főosztály
MMIA

A Belügyminisztérium mint a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap Felelős Hatósága tájékoztató napot tart az MMIA keretében kiírásra kerülő alábbi pályázati felhívásról:

  • MMIA-1.1.7/14 - Az ideiglenes védelemre jogosultak tömeges beáramlása esetén a regisztrációs és nyilvántartási rendszerek fejlesztése

A rendezvényen a kiírással kapcsolatos alapvető információkról és szakmai prioritásokról, a támogatási igény összeállításának és benyújtásának általános követelményeiről, a költségvetés tervezésének főbb szempontrendszeréről, valamint az elszámolhatóság legfontosabb szabályairól hallhatnak előadást.

A rendezvény időpontja: 2022. június 8. (szerda), 09:30 - 11:30

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József A. u. 2-4.) / online (Skype for Business)

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, amelyet az oldalon található online jelentkezési lapot kitöltve tehetnek meg. A regisztrációs időszak 2022. június 7-én (kedd) 11:00 óráig tart.

A Belügyminisztérium épületébe a József Attila u. 2-4. szám  alatti bejáratnál történik a beléptetés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Belügyminisztérium épületébe az adott napra regisztrált személyek is ellenőrzést követően léphetnek be, ezért kérjük, mindenképpen hozzák magukkal a regisztrációhoz használt fényképes személyazonosító okmányt.

Amennyiben a rendezvény személyes részvétellel történő lebonyolítása akadályba ütközik, a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendezvényen fotódokumentáció, videó- és hangfelvétel készül/készülhet.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a boglarka.kiss@bm.gov.hu e-mail címen.

E-mail küldés / Nyomtatás