A Kbt. változásai gyakorlati aspektusból - Szakmai Nap

Alcím: 

Szakmai Nap

Dátum: 

2017. március 21.

Időtartam: 

10:00 - 16:30

Helyszín: 

Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4., Színházterem)

Szervező: 

Belügyminisztérium, Támogatás-koordinációs főosztály

A Belügyminisztérium mint a Belső Biztonsági Alap, illetve a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap Felelős Hatósága az Európai Uniós finanszírozásból megvalósuló projektek végrehajtása során kiemelten fontosnak tartja, hogy a közbeszerzési eljárások előkészítésében és lebonyolításában közreműködő munkatársak naprakész tájékoztatást kapjanak a közbeszerzések gyakorlati kérdései tekintetében.

A jogszerű és hatékony közbeszerzési eljárások lefolytatásának elősegítése, valamint a szakmai kompetenciák fejlesztéséhez történő hozzájárulás érdekében a Belügyminisztérium Támogatás-koordinációs Főosztálya „A Kbt. változásai gyakorlati aspektusból” címmel szakmai napot szervez.

A rendezvény időpontja: 2017. március 21. (kedd), 10:00

A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium (1051 Budapest, József Attila u. 2-4.), Színházterem

A szakmai nap programjával kapcsolatban bővebb tájékoztatást a csatolt napirendben találnak.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, ám előzetes elektronikus regisztrációhoz kötött, tekintettel arra, hogy csak a regisztrált résztvevők léphetnek be az épületbe. Amennyiben részt kíván venni az eseményen, kérjük, töltse ki az oldalon található online jelentkezési lapot. A regisztrációs időszak 2017. március 1-től március 17-én 13:30-ig vagy a maximális résztvevői létszám eléréséig tart.

Címke: 

Csatolmány: 

Kapcsolat: 

A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért kérem, keressen minket e-mailben a tkfo@bm.gov.hu e-mail címen. Amennyiben a szakmai nap tematikájához kapcsolódó kérdése van, kérjük, szíveskedjen szintén megküldeni tkfo@bm.gov.hu címre. A kérdéseket az oktatást megelőzően továbbítjuk az előadók részére annak érdekében, hogy a fontosabb, gyakoribb problémákra az előadás keretében választ adjanak.

E-mail küldés / Nyomtatás